Szolgáltatás

Céges szemvizsgálat kitelepüléssel is

A mai digitalizálódott világban egyre többen kényszerülnek munkavégzésük során számítógép elé, ami sok panasszal járhat. Ennek összefoglaló neve  a számítógép előtti munkavégzés okozta szindróma (= computer vision syndrome). Ezért már rendelet is védi a munkavállalók érdekeit. Az 50/1999. (XI. 3.) a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeiről szóló EüM rendelet kiterjed "minden olyan, az Mvt. 87§-ának 9. pontja szerinti szervezett munkavégzés keretében foglalkoztatott munkavállalóra, aki napi munkaidejéből legalább 4 órán keresztül rendszeresen képernyős eszközt használ." A rendelet értelmében a munkáltató köteles az éleslátást biztosító munkaszemüveg költségeit téríteni a dolgozó számára, ami elszámolható költségként.

Társaságunk vállalja cégek látásszűrését és kedvezmények biztosítását. További kedvezményekre van lehetőség szerződéskötés esetén.

Igény esetén ki tudunk települni a cég székhelyére és helyben végezzük el a vizsgálatokat, valamint a munkavállalók keretet is tudnak választani széles kínálatunkból. Egyedi, cégére szabott árajánlatért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

e-mailen: info@kekesoptika.hu vagy telefonon 06 37 500 403.

© KÉKES SZEMVIZSGÁLÓ SZALON KFT. 2024 Minden jog fenntartva.