Blog

Clip-On

Lehetőség van napszemüveg előtétet, Chemistrie clip-ont rendelni. A clip-on a saját lencséibe, valamint az optikai lencsékbe diszkréten befúrt mágnesekkel illeszkedik a kerethez.

Az optikai lencse halánték felőli részére ún. zsákfuratot készítünk (ehhez a lencse vastagsága el kell, hogy érje a min. 1.5 mm-t), ebbe ragasztjuk a pici, 2.5 mm átmérőjű mágneseket. Ez a zsákfurat az 1.50 alapanyagú lencséinkben is biztonságosan kialakítható. A clip-on lencséinek halánték felőli részébe szintén mágneseket helyezünk – ezekkel fog illeszkedni az optikai lencsékhez – majd a hidat a fúrt kerethez hasonlóan rögzítjük.

A clip-on lencsék többféle bázisgörbülettel elérhetőek, így biztosítva a tökéletes illeszkedést a kerethez. A megfelelő bázisgörbület kiválasztása a Hoya műhelyében történik az optikai lencse, valamint a keret bázisgörbülete alapján. 

Önnek és vásárlójának nem kell mást tennie, mint kiválasztani a clip-on lencséinek és hídjának színét. Lehetőség van a clip-on mágneseit Swarovski kristállyal díszíteni.

Az elkészült szemüvegek adatait 3 évig megőrizzük rendszerünkben. Így ha a clip-on megsérült vagy vásárlója elveszítette azt, a szemüveg beküldése nélkül újra el tudjuk készíteni. Ehhez csupán az eredeti rendelési számot szükséges megadnia.

 

© KÉKES SZEMVIZSGÁLÓ SZALON KFT. 2024 Minden jog fenntartva.